Безплатен концерт на лятната сцена на НДК на 1 юли, от

...
Безплатен концерт на лятната сцена на НДК на 1 юли, от
Коментари Харесай

Армейският оркестър на САЩ свири хитове на Бионсе и Лейди Гага пред НДК за 4-ти юли

Безплатен концерт на лятната сцена на НДК на 1 юли, от 19,30 часа, ще изнесе Армейският оркестър на Съединени американски щати в европа по случай деня на независимостта.

Оркестърът идва по покана на посолството на Съединени американски щати, а концертът ще е безвъзмезден за публиката. Тя ще види осъществяванията на шлагери на Бионсе, Бруно Марс, Лейди Гага, Макълмор и други.

Посолството на Съединени американски щати ще предложи гратис и типичните за американския народен празник храни - хот дог и сладолед - до привършване на количествата.

Двайсет музиканти и артисти от Въоръжените сили на Съединени американски щати в Европа идват в България от Зембах, Германия. Сформиран през 1940 година, оркестърът, дружно с войнишкия хор на Въоръжените сили на Съединени американски щати в Европа, е най-голямото музикално формирование отвън рамките на самите Съединени американски щати и е главен армейски музикален дипломат в Европа. Войници от всички армейски формирования минават специфична селекция, с цел да показват Америка чрез музиката, като извършват шлагери от разнообразни музикални интервали и стилове – модерни радио ранглисти, Бродуейски мюзикъли и други.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР